20 Temmuz 2015 Pazartesi

Ashtar Mayıs Mesajı

Merhaba beyaz ışığın dostları. Ben Lord Ashtar ve sizi sevgimizle selamlıyoruz. 

Size müjdelerle geldik ve şunu söylüyoruz; artık başladı.

Aydınlanmanızı küçük bir muhabbet kuşuna benzetebilirsiniz. Orada karşınızda duruyordur. Tüm sevimliliği ile tüm doğallığı ile… Onu izlemek istersiniz, dokunmak istersiniz, beslemek istersiniz. Bazen onun varlığını bile unutursunuz. Çok sonra tekrar hatırlarsınız. İstediğiniz uçup kalbinize konmasıdır o kadar. Bunun için ona güzel sözler söylersiniz. Şarkılar söylersiniz. Bazen durduğu zemini biraz sarsarsınız ki hareketlensin. Bazen de uçup istediğiniz gibi konmadığı için çok sinirlenip ona zarar bile verebilirsiniz. Tüm bunları aydınlanma metaforunuz çerçevesinde bir çok hayatınızda yaptınız. 

Size diyoruz ki o bir kuş değildir. Bizzat kalbinizin kanatlarıdır. Kalbinizin kanatları olmaması gerektiğine olan inancınızdır aslında. Onun varlığını anlarsınız. Tanımlamaya öğrenmeye çalışırsınız. Bazen ona kızar ama çokça da sevgiyle izlersiniz. Ama bu kadar yoğun sevginize rağmen neden bu kadar dua edip istemenize rağmen kalbinize konmadığını düşünüp üzüldüğünüzü de biliyoruz. 

O bir kuş değildir ışığın dostları, O kalbinizin ta kendisidir. Bu düğümü ve bu mesafeyi zihninizden çözdüğünüz an ufak bir havalanma ile kanatlarını açıp kalbinize konacak ve Olacaktır. 
Mayıs 2015 itibari ile enerji görünümü dünyanın eski halinden ayrılmıştır. Aydınlanma çeşitli seviyelerde başladı. Bu gece bir projektör getirip bunu içinize tutuyoruz. Siz aydınlanmayı seçtiniz mi? Seçtiyseniz kendiniz için ne gibi seviyeler belirlediniz ve bu seviyelerin neresindesiniz? Çünkü bu başladı ve tüm  ekipmanları ile aktive edildi. Hatta ilk hasat hemen toplandı ve şimdi onlarla birlikte sizlere sevgi dolu kalplerimizle yansıyoruz ve bekliyoruz. Aranızdan bazıları gibi “bu ne zaman olacak” diye soran varlıkların bütünleşmiş halleri ile birlikteyiz işte burada. Şimdi böyle düşüncelere sahip değiller. Tanrısallıklarının tadını çıkarıyorlar ve ne kadar basit ne kadar muhteşem olduğunu size yansıtmamızı istiyorlar. 

Gerçekten de öyle. 

Tüm benliklerinizi koskoca bir gezegen üzerindeki uçsuz bucaksız sevgi seli olarak görün lütfen. Bu sevgi selinin okyanus olduğunu görün. Okyanusun üzerinde bir takım buz parçaları olduğunu göreceksiniz. İrili ufaklı ama dağınık biçimde ve aslında bir çok yerdeler. Yukarıdan bakınca hepsinin aynı okyanusun parçası olduğunu görüyorsunuz ancak görüntüde bir harmoni bozukluğu var. Bizler biliyoruz ki bu buz kütleleri sadece sevgi seli okyanusunuzun donmuş ve kümelenmiş halleridir. Su yine akıyor, coşku yine orada, harmoni yine var. Şimdi bu buz kütlelerini de kalbinizin güneşi ile eritme ve okyanusunuza katma zamanıdır diyoruz. 

Bu sonra değildir tam şimdidir. 

Bu anlamda bazılarınızın Merkavah’larınızın aktive edildiğini ve yukarıdan tam üzerinize bir altın ışık projektörü gibi yansıdığını söylüyoruz. Hasatınıza başlıyorsunuz dostlarımız. Bu dünya üzerinde bulunduğunuz en kutsal zamanlarınızda içinizde kalan son buz kütlelerinin de bu ışınlarla erimesi için hareketlenmesine ve yüzeyde görünür kılınmasına izin veriniz. Bırakın içinizde pozitif ya da negatif diye tanımladığınız sıkışmış enerji kalıpları tanrının ışığı karşısına çıksın ve aynı okyanusun üzerinde eriyip sevgi sularınıza karışsın. Aktivasyonunuzun böylesi artık erişilebilirdir. 
Kişisel Merkavahınızı hissetmeye başladıysanız bu odağı çalıştın. Tanrının ışığı altında eriyin ve o sularda karışın. Tam bir sevgi seli olduğunuzda okyanusunuzun güneşinizle sevişmesi başlayacaktır. Zihniniz böyle bir olayı asla düşünmedi asla görmedi ve böyle olacağına inanmayacaktır, bunu anlamayacaktır. Ama kutsal zihniniz de artık kalıplarını eritip ilahi akışın içinde okyanus olarak yerini almayı deneyimlemek istiyor. Bu, daha önce yaşadığınız hiçbir şeye benzemeyecek ve bizler hazırız. 

“Kişisel Merkavah’ımı şimdi görünür kılıyorum ve ative ediyorum.  Tanrısal ışığımla yıkanmak ve tüm benliğimle, tüm parçalarımla bu ışıkta bir olmayı seçiyorum. Ben dünyaya aydınlanmamı yaşamak için bedenlendim. Doğuştan hakkım olanı gerçekliğime çağırıyorum. Ben yıldız tohumuyum. Ben tanrının ifadesiyim. Ben yaratımın ve yaşamın kendisiyim. Ve öyledir.”

Bu mantrayı Merkavah’ınızın açıldığını bilene kadar her gün kullanabilirsiniz. Kendi aydınlanma aracınızın kapıları aslında zaten açılmıştır. Şimdi ışıklarını yakıp yeryüzüne indirme zamanınız gelmiştir. Bunu zihinsellikten uzak tutmanızı öneriyoruz. Zihnin şahit olmadığı ve bilmediği bir gerçekliğe geçiyorsunuz, bu anı ıskalamayın dostlarım. 

Gerçekten başladı ve gerçekten bu kadar erişilebilir. 

Az kaldı dediğimizde sözümüze kalbinizi açmanızı diliyoruz. Bu kutlu zamanlarda sizlerle tekrar buluşmanın en yüksek heyecanını taşıyoruz. 

Tensel buluşma başladı ve şimdi olsun. 

Her daim yanınızdayız. Işık içinde kalın. Ben Lord Ashtar. Ve öyledir. 


05.05.2015

Hiç yorum yok: